جهت مشاوره رایگان با شماره ٤٤٩٠٩٠١٨ و ٠٢١ ٤٤٩٠٩٠١٧ تماس بگیرید
Skip Navigation Linksصفحه اول > خدمات > تولید پروفیل آلومینیوم به روش اکستروژن

تولید پروفیل آلومینیوم به روش اکستروژن

اکسترود فرایند تغییر شکل آلومینیوم (aluminum) است که در آن بلوک فلزی (بیلت) آلومینیوم در اثر اعمال فشار از قالبی با سطح مقطع کوچکتر عبور می کند. در واقع اکستروژن فرایند متراکم سازی غیر مستفیم است. نیروهای لازم برای این متراکم سازی به وسیله تماس بیلت با محفظه قالب و قالب ایجاد می شوند که مقادیر آنها بسیار زیاد است. تماس بیلت با محفظه قالب و قالب منجر به ایجاد تنش های فشاری بالایی شده که این تنش ها باعث کاهش احتمال بروز ترک سطحی بیلت حین انجام فرایند می شوند.

اکستروژن آلومینیوم بهترین روش برای شکستن ساختار ریختگی بیلت آلومینیوم است چرا که در این فرایند بیلت تنها تحت تاثیر نیروهای فشاری قرار می گیرد. بسته به نوع آلیاژ و روش مورد نظر اکستروژن می تواند به صورت سرد و گرم انجام شود.

در اکستروژن گرم بیلت برای تسهیل در انجام تغییر شکل پلاستیک پیش گرم می شود.

در اکستروژن مستقیم که مرسوم ترین روش مورد استفاده در اکستروژن آلومینیوم است، بیلت داخل محفظه قالب قرار گرفته و با فشار رام به درون قالب هل داده می شود. روش اکستروژن مستقیم، در تولید میلگرد آلومینیومی، مفتول آلومینیومی، لوله آلومینیومی و مقاطع آلومینیوم تو پر و تو خالی مورد استفاده قرار می گیرد.

در اکستروژن مستقیم، سیلان فلز هم جهت با حرکت رام است. در حین انجام فرایند بیلت بر روی دیواره محفظه قالب می لغزد. وجود نیروهای اصطکاکی به میزان قابل توجهی باعث افزایش فشار مورد نیاز رام می گردد. پس از آنکه اکستروژن تمام شد، معمولا به منظور بهبود مقاومت به خوردگی و اکسیداسیون انجام عملیات سطحی ضروری است. فیلم انیمیشن نحوه انجام عملیات اکستروژن آلومینیوم و تولید پروفیل آلومینیوم در زیر قابل مشاهده است.

ساخت قالب اکستروژن آلومینیوم شامل مراحل و فرایندهای زیادی میباشد. ساخت قالب از تحویل گرفتن نقشه مقطع پروفیل مورد نظر آغاز شده و به تحویل قالب به مشتری ختم می گردد. دو موضوع مجزا در ساخت قالب باید لحاظ گردد. موضوع اول این است که ساخت قالب اکستروژن می بایست بر اساس مبانی اقتصادی و بهره وری اکستروژن انجام شود. موضوع دوم این است که طراحی قالب اکستروژن باید کیفیت بالایی را در محصول ایجاد نماید. تکنولوژی جدید به تولید کنندگان قالب این امکان را می دهد که تعداد مراحل ساخت را تا حدودی کاهش دهند و همواره قالب از کیفیت بالاتری برخوردار باشد.

خروجی اکستروژن تولیدی با توجه به مجهز بودن به میز خودکار بوده که از سائیدگی پروفیل آلومینیوم در هنگام عملیات اکستروژن توسط میز پرس جلوگیری می کند به نحوی که پس از انجام عملیات شاهد سطحی کاملا صاف و یکنواخت بر روی پروفیل تولید شده خواهیم بود.

مراحل ساخت ساخت قالب اکستروژن آلومینیوم پس از تایید نقشه مقطع پروفیل شامل مجموعه ای از به ترتیب:
۱: طراحی به کمک نرم افزار
۲: برش فولاد
۳: تراشکاری
۴: ماشین کاری با استفاده از سی.ان.سی
۵: سخت کاری
۶: وایرکات
۷: اسپارک
۸: تنش گیری
۹: سنگ کاری
۱۰: فیلرکاری و در نهایت  آماده سازی نهایی و پرداخت روی قالب برای تولید می باشد.

گروه تولیدی گروه آلومینوم صیادی زاده برای عملیات اکستروژن پروفیل آلومینیوم در جهت هر نوع کاربرد با سطوح مقاطع مختلف آمادگی مشاوره و ارایه خدمات تا تولید نهایی را دارد. جهت مشاوره و راهنمایی با کارشناسان شرکت تماس حاصل نمایید.

اکسترود پروفیل آلومینیوم
طراحی قالب اکستروژن آلومینیومماشین دستگاه اکستروژن اکسترود آلومینیوم
اکستروژن پروفیل آلومینیوم
اکستروژن پروفیل آلومینیوم
گروه آرد ماشین  فرآیند بهبود پارسیان  پارس بلور  اسبدوانی ایران  فام گستر آرین  جامپیران  باطری 222  ارژن شیمی  شکرانه سلامت بین الملل  iranian dates  گروه آلومینوم صیادی زاده  لوبکات  تالار ماهان  تالار پارسین  پادیسان  سوارکاری تهران